Anbefalinger


Kajsa, en skøn Australian Copperdog:


"Vi sender vores hund afsted med Per 2 gange om ugen. Vi oplever at vores unghund er blevet mere afbalanceret efter hun begyndte at komme afsted med walk&dog. Hun får løbet og leget en masse, det er skønt at kunne tilbyde hende det i løbet af vores hektiske hverdag. 


Kh Eva"

Carlo, Den dejligste Beagle:


“Normalt kan jeg godt lide at sove længe, men tirsdag og torsdag står jeg tidligt op, så jeg kan sidde i vinduet og spejde efter Per. Når jeg ser ham, springer jeg ned fra sofaen og løber ham i møde, for hundebørnehaven er det BEDSTE, jeg ved! Efter en dag med Per og vennerne, er jeg helt udkørt, så dagen derpå går med at sove på sofaen. Mange vuf fra Carlo. P.S. Min mor og far er også ret vilde med børnehaven og med Per. De kan ikke helt forstå, hvorfor jeg lystrer Per, når jeg ikke lytter efter dem. Men hey - Per er min bedste ven!”

Mange hilsener,

Carlos familie

Dixi, En utrolig kærlig Norsk Buhund:


"Vi har været med Walk&Dog fra starten, og er så glade for at have fundet Per, der med sin kærlighed til og indsigt i hunde formår at sikre at alle hundene i hans “børnehave” har en dag fuld af motion og samvær med andre hunde i trygge rammer. Walk&Dog er altid flinke til at uploade billeder fra dagen, så vi nysgerrige forældre kan følge med. Vi vil helt klart anbefale Walk&Dog til alle, der vil give deres hund en sjov dag fuld af motion med andre hunde".


Kh. Rune og Lise// Dixi